Kirjoitukset ajalta toukokuu 2016

Harjoittelijan vieraskynä

27. toukokuuta 2016

Tällä viikolla Arcin blogia on ollut kirjoittamassa yläkoululainen TET-harjoittelijamme Teemu. Teemu oli Arcin Espoon toimistossa harjoittelemassa viikon 20, ja pääsi mukaan mm. mobiilisovelluksen suunnitteluun.

Ollessani...

Opas: Miten tehostaa osaamisen johtamista?

16. toukokuuta 2016

Arcissa olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa tehneet osaamisjärjestelmiä yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on syntynyt näkemys siitä, miten toimintalähtöinen ja vahvasti strategiaan pohjautuva osaamisen johtamisen toimintamalli kannattaa rakentaa.

Arcilla on menetelmien ja mallien lisäksi sähköinen työkalu, jolla voi rakentaa osaamispuut, osaamiskartoitukset sekä saada raportit ja kuiluanalyysit. Lisäksi työvälineellä voi muodostaa osaajahakuja erilaisin kriteerein ja luoda henkilökohtaiset kehittymissuunnitelmat....

Sopivinta testausta

2. toukokuuta 2016

Testaajan työssä roolini on toimia testauspäällikkönä. Työtehtäviini kuuluu itse testauksen lisäksi työtehtävien jakamista testaustiimiläisille, korjausten priorisointia, testisuunnitelmien laatimisia ja määritysten ylläpitoa. Yksinkertaistettuna tärkein tehtäväni on siis löytää Sopivin testaus kullekin ratkaisulle.

...