MyArc Mobile esittäytyy

9. joulukuuta 2016

Maailma meni mobiiliksi – niin meilläkin. MyArc Mobile on kohta saatavilla – tämän blogin liitteenä on maistiasvideo!

Aloitimme mobiilisovelluksen suunnittelun tosissamme. Kehitysvastuu osui luonnollisesti meidän mobiiligurumme Sergein harteille. Sergeillä on kokemusta sovelluskehityksestä Android-alustalle, ja päätimme, että MyArc Mobile julkaistaan ensin maailman suosittuimmalle mobiilialustalle.

Mobiilisovellukseen tarvittavia ominaisuuksia on suunniteltu yhdessä asiakkaiden kanssa Arcin AIWO-innovaatiotapahtumissa. Näin olemme saaneet ensikäden tietoa siitä millaisissa työympäristöissä ja tilanteissa mobiilisovellukselle on käyttöä. Tärkeintä sovelluksessa olisi tietojen nopea tarkastelu missä vain ja milloin vain,  sillä yhä useampi ei ole työpisteensä ääressä, kun pitäisi etsiä juuri se oikea tiimiläinen asiakkaalle.

Videolla näkyy perustoiminnallisuus, eli esimiehen näkymä omaan organisaatioonsa. Tärkeimpänä tavoitteenamme on ensin viimeistellä HR-moduuli mobiiliksi.

Siitä näkee mm. työntekijöiden poissaoloja ja järjestelmään kirjattuja osaamisia, se lähettää tärkeitä muistutuksia ja muistuttaa esimerkiksi syntymäpäivistä.  Sovelluksessa voi myös hakea sairaslomaa tai vuosilomaa vain muutamalla klikkauksella. Käyttäjä pystyy myös päivittämään kehityskeskustelutietojaan, profiiliaan tai taitojaan sovelluksen kautta.

Seuraavaan julkaisuun olemme valmistelemassa muun muassa osaamisen sekä suorituksen johtamisen moduuleja.

Aiomme käyttää sovelluskehityksessä kaikkia mobiililaitteen etuja. Laitteella otettuja kuvia voi lisätä käyttäjäprofiiliin, sekä ottaa yhtettä kollegoihin esim. puhelun tai tekstiviestin muodossa.

HR-moduulin ohella kehitysohjelmassamme on myös rekrytoinnin ja palkanlaskennan moduulien tietojen tuomista jokaisen taskuun. MyArc Mobile julkaistaan myös iPhone-sovelluksena.